Eritretin Jel ne işe yarar? Eritretin Jel nasıl kullanılır? Eritretin Jel fiyatı 2021

Eritretin Jel ne işe yarar? Eritretin Jel nasıl kullanılır? Eritretin Jel fiyatı 2021

Yüzünüzün herhangi bir bölgesinde çıkan sivilceleri gidermek için Eritretin Jeli kullanabilirsiniz. Uzman doktorunuzun tavsiyesi üzerine kullanabileceğiniz Eritretin jel nasıl kullanılır ve 2021 fiyatı nedir düşünüyorsanız haberimizin özelliklerinden ayrıntılı bir biçimde öğrenebilirsiniz.

Hafif ve orta şiddetli aknelerin nasıl tedavi edileceğinde kullanılan Eritretin Jelin etken maddesi Eritromisin ve Tretinoin (Retinoik asit)‘ dir. Uygulandığı bölgede iltihap oluşumuna neden olan kimyasalların etkilerini azaltan bu jel, sivilcelerin yayılmasını önlemede büyük rol oynuyor. Hem yeni oluşmaya başlamış hem de oluşmuş sivilceye etki eden Eritretin Jel, yalnızca eczanelerde satılıyor. Eğer, gül hastalığınız yahut akut egzama yada ağız etrafında  cilt iltihabı gibi bir rahatsızlığınız varsa kesinlikle bu kremi kullanmamalısınız. Kullanırken dikkat etmeniz gereken bir diğer adım ise güneş, rüzgar veya açık yaralı olan bölgelere uygulamamanız gerektiğidir. Eritretin Jel, kullanmadan önce doktorunuzun bilmesi gerektiğini unutmamalısınız. Kremi kullanırken cildinizde kuruluk yapabilir bu yüzden nemlendirici uygulayabilirsiniz. 

Elocon krem nedir ve ne işe yarar? Elocon kremin cilde faydaları! Elocon krem fiyatı 2021İLİŞKİLİ HABERElocon krem nedir ve ne işe yarar? Elocon kremin cilde faydaları! Elocon krem fiyatı 2021

ERİTRETİN JEL NASIL KULLANILIR?

Uzman doktorunuzun tavsiye ettiği reçeteye göre kullanmalısınız. Bunun dışında kullanacaksanız. Bölgeyi temizleyip ılık su ile durulayınız. Kuruladıktan sonra ilacı parmağınızın ucuyla ince bir tabaka halinde sürerek, hafif hareketlerle masaj yapın. Gün aşırı özellikle gece yatmadan önce tedavi edilecek bölgeye sürmeniz yeterli olacaktır. 3-4 gün sonra günde 1 kez akşamları  uygulanabilir.

ERİTRETİN JEL NE KADAR?

Eritretin Jelin 30 gramlık tüpteki fiyatı  33.30 TL’den satışa sunulmaktadır.

ERİTRETİN JEL YAN ETKİSİ VAR MIDIR?

Karın ağrısı, nefes almada kuvvetlik, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda acilen doktorunuzu bilgilendiriniz.

Hastane Bilgisi

Sitede yer alan makaleler bilgilendirme amaçlı olup, Web sitemiz hiçbir hastane veya sağlık kuruluşuna bağlı değildir. Hastanebilgisi.com' ait içerikler asla kişisel teşhis ya da tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. İlgili bir durumda mutlaka hekimize başvurunuz. Reklam ve işbirliği taleplerinizi isterseniz melisdurak6@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort